Driftsassistent i Skive

Driftsassistent i Skive

Umove Vest A/S, Skive

Søger du et job, hvor du er omdrejningspunkt i den daglige drift? Og vil det være endnu mere attraktivt, hvis det også er hos en af landets største busoperatører, som spiller en aktiv rolle i at forsikre en bedre og mere bæredygtig kollektiv trafik på tværs af landet? Så har vi gode nyheder til dig hos Umove i Skive!

Jobbet

Du vil joine vores team, som er ansvarlig for busdriften i Skive samt opland. Som driftsassistent hos Umove vil du sammen med driftslederen være omdrejningspunkt for den daglige drift af vores buskørsel og bidrage til at sikre den daglige busdrift og skabe gode rammer for passagererne. Du vil derfor tilbringe tid sammen med driften og have et tæt samarbejde med vores driftsleder, driftschef samt alle vores buschauffører.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du vil få skabt en god forståelse for diverse områder af driftspaletten i en organisation i en rivende udvikling hos en af landets største busoperatører. Herudover vil der også være mulighed for fleksible rammer, hvortil villighed, proaktivitet og initiativ følger mulighederne for at vokse og udvide ansvarsområder.

Nogle af dine arbejdsopgaver inkluderer uden at være begrænset til at være:

 • Medansvar for det totale driftsoverblik, inkl. bemanding af chauffører og ajourføre vagtplaner

 • Daglig sparring med samt arrangere træning/kurser for vores chauffører

 • Kundeservice (inkl. klager), som primært er via telefon

 • Kontrol af chaufførafregninger, løn og fraværsopfølgning

 • Månedsafregning, rapportering samt support til Midttrafiks realtidssystem

 • Samt deltagelse i afdelingens vagtordning

Din profil og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er udadvendt, struktureret og serviceminded og ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Derudover skal du også være en holdspiller, da vi i Umove værdsætter at fejre fælles succeser og altid er klar til at hjælpe hinanden for at nå vores fælles mål.

For at lykkedes i denne position forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

 • En god operationel og administrativ værktøjskasse og erfaring, som du bruger mundtligt og skriftligt

 • Er proaktiv, handlekraftig, selvdreven og fleksibel

 • Har gode kommunikations- og formuleringsevner, er struktureret og har overblik

 • Trives i en dagligdag, hvor du har flere bolde i luften og har forskellige opgaver

 • Er erfaren med IT og Microsoft Office-pakken

Velkommen til Umove A/S

Umove er blandt Danmarks største busoperatører og first-mover til at introducere el-drevne busser i store byer samt i den regionale trafik på tværs af Danmark. Vi er en organisation i rivende udvikling og vil være de bedste i branchen, hvorfor vi tager aktiv del i at tilbyde bæredygtige transportløsninger og har en ambitiøs agenda med stort klimafokus. Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et dynamisk team, som består af inspirerende og engagerede kolleger, hvor der er kort fra idé til handling og den afgørende beslutningstagning. Vi lægger vægt på at dele viden og læring på tværs af landet, ligesom der er mulighed for videreudvikling.

Din ansøgning

Vi afholder løbende samtaler, og tiltrædelse er snarest muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Driftschef for Midt-/Nordjylland Diana Bitsch på tlf. 2540 9010.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ansøg nedenfor