Skarp og driftsorienteret Planlægger

Skarp og driftsorienteret Planlægger

Kan du lave de bedste vagtplaner til Umoves buslinjer på Sjælland? Vil du være med til at sikre en effektiv og optimal drift af Umoves buslinjer? Og er du drevet af både drift og optimering? Så har vi helt sikkert jobbet til dig.

Umove A/S er Danmarks største privatejede selskab indenfor kollektiv trafik. Målt på antallet af ansatte er vi blandt landets tre største operatører inden for kollektiv trafik, og vi bliver endnu større, da vi netop har vundet mere kørsel med opstart i både 2024, 2025 og 2026.

Til vores planlægningsteam søger vi derfor en skarp planlægger med stor systemforståelse, og som brænder for driftsplanlægning og optimering. Du har erfaring med planlægning indenfor rutebilområdet og overenskomsten for rutebilkørsel mellem AKT og 3F.

Som Planlægger vil du samtidig skulle være med til at optimere vores drift og løse komplekse opgaver i en hektisk dagligdag – vi lover, at det ikke er kedeligt. Du vil samtidig blive ansat i en virksomhed i stor udvikling, som også kalder på at du kan arbejde selvstændigt, og er i besiddelse af gode kommunikationsevner. Du bliver en del af en afdeling med 7 dygtige kolleger, der alle bidrager til effektivisering og optimering gennem Hastus Scheduling.

Som Planlægger hos Umove A/S vil du dine primære opgaver være:

Dine arbejdsopgaver

  • Løbende optimering af vognløb, vagter samt arbejdsplaner i produktion
  • Udarbejdelse af produktionsdata til tilbudsgivning samt budget
  • Analyse af udviklings- og forbedringspotentialer
  • Deltage i projekter internt og eksternt
  • Sikre et godt tværfagligt samarbejde ved køreplanskifte

Du har sans for forretning og du evner at prioritere dine opgaver efter vigtighed i en travl hverdag.

Din profil

  • Du har gerne erfaring med Hastus Scheduling modulerne og Office-pakken
  • Du besidder et drive, gåpåmod og trives i en til tider travl hverdag
  • Du kan samarbejde på tværs af hele virksomheden
  • Du besidder gode kommunikative evner
  • Du er struktureret og analytisk

Du har gerne en uddannelse i ressourceplanlægning og optimering indenfor logistik eller produktion eller erfaring fra lignende stilling. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket, også når det brænder på. Du arbejder tæt sammen med dine kollegaer, og når der er udfordringer i trafikken, er det vigtigt, at du er 100 % til stede, kan træffe hurtige beslutninger og handle efter dem.

Vi tilbyder

Som Planlægger hos Umove A/S tilbyder vi dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nogle af nøgleordene. En spændende og ansvarsfuld stilling, hvor ikke to dage er ens, og hvor vores organisationsstruktur giver dig mulighed for indflydelse. Vi har en flad organisationsstruktur, der gør at alle har en ”hands-on” rolle. Du vil få højt engagerede kollegaer i et dynamisk team, hvor vi løfter i flok. Vi har hovedkontor på Sjælland og i Jylland. Du er bosiddende på Sjælland, da dit arbejdssted vil være i Københavnsområdet.

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollegaer. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.umove.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte planlægningschef Morten Dalmark mobil +45 2540 9405 eller pr. mail på md@umove.dk.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen ”Ansøg”.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/h1479985/skarp-og-driftsorienteret-planlaegger

Stillingen ønskes besat snarest mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Umove A/S er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 1800+ medarbejdere, 700 busser er vi én af landets største operatører. Vi er et ungt, men erfarent selskab.

Umove begyndte med opkøbet af Fjordbus A/S, De Hvide Busser A/S og senere Thykjær A/S. I 2018 kom også De Blaa Busser fra Skive egnen med ombord og har en årlig omsætning på over 1.000 MDKK.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i.

Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.


Ansøg nedenfor