Digitaliserings- & projektchef

Digitaliserings- & projektchef

Er du drevet af at skabe forandringer, og er du en god holdspiller? Har du erfaring med rollen som Digitaliseringsansvarlig? Og har du et godt overblik og stor gennemslagskraft? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye digitaliserings- og projektchef kommer du til at være omdrejningspunktet for den digitale rejse og transformation, som Umove står midt i og overfor. Du vil blive ansvarlig for planlægning, koordinering og gennemførelse af diverse digitale transformationer i Umove, så vi fortsat kan øge og opretholde vores konkurrenceevne på markedet. Du skal med andre ord have gode kontaktegenskaber og kunne navigere i spændet mellem strategisk ledelse og operativt niveau, ligesom prioritering er et af nøgleordene i din hverdag. Herudover skal du kunne navigere i en omskiftelig hverdag og udvise stor fleksibilitet og have en god situationsfornemmelse for ønsker og behov.

Du vil i dagligdagen opleve bred kollegial støtte fra interne afdelinger, samtidig med at rollen kræver selvstændighed og erfaring. Du vil skulle tilbringe tid i hele organisationen og i tæt samarbejde med øverste ledelse, regionschefer og supportteam.

Dine arbejdsopgaver

 • Identificere, indsamle, strukturere og analysere effektiviserings-, optimerings- og digitale muligheder og behov i Umove.
 • Udvikle strategier for projekter, digitalisering og implementering af passende teknologiske løsninger.
 • Sikre samarbejde mellem forskellige afdelinger og interessenter i alle digitaliseringsprocesser og projekter.
 • Overvåge og evaluere projekters fremskridt og sikre, at målene opfyldes.
 • Planlægge og implementere optimerings/effektiviserings- og digitale projekter fra start til slut i samarbejde med workstream-ansvarlige.
 • Koordinere og samarbejde med interne teams og eksterne leverandører.
 • Identificere og afhjælpe eventuelle udfordringer eller forhindringer undervejs.
 • Evaluere og optimere (digitale) processer for at sikre kontinuerlig forbedring.
 • Udarbejde rapporter og præsentationer om projektets fremskridt og resultater.

Din profil

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og sikrer, at resultaterne opnås. Du tilgår ny viden med nysgerrighed og interesse og kan lide at kommunikere. Du planlægger med sikker sans for detaljerne og imødeser det uforudsete. Du kan ofte være i en situation, hvor beslutninger skal træffes hurtigt, og det trives du med. Du har en stærk faglig stolthed, et godt humør og en positiv indstilling til dine omgivelser.

Derudover har du:

 • Relevant erfaring inden for projektledelse eller digitalisering.
 • Erfaring med planlægning og styring af digitale og optimerings/effektiviserings-projekter.
 • Kendskab til digitale teknologier og processer.
 • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Evnen til at analysere komplekse problemer og finde løsninger.

Vi tilbyder

Som Digitaliserings- og Projektchef tilbydes du et selvstændigt job, hvor du i høj grad får indflydelse og ansvar. Vi har en meget flad organisationsstruktur, der gør, at alle har ”hands-on”-roller. Du får højt engagerede kollegaer i et dynamisk team med en hektisk hverdag og omskiftelige miljøer, og hvor vi selvfølgelig vil sørge for at lære dig op og hjælpe dig ind i din nye rolle.

Lønpakke efter kvalifikationer.

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollega. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.umove.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef Mads Hultén Degel på mobil 3121 9854.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen ”Ansøg”.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/h1480109/digitaliserings-projektchef

 


Umove A/S er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 2000+ medarbejdere, 900+ busser er vi én af landets største operatører. Vi er et relativt ungt og erfarent selskab.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i.

Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.


Ansøg nedenfor