Driftsassistent til Randers

Driftsassistent til Randers

Søger du et job, hvor du er omdrejningspunkt i den daglige drift? Og vil det være endnu mere attraktivt, hvis det også er hos en af landets største busoperatører, som spiller en aktiv rolle i at forsikre en bedre og mere bæredygtig kollektiv trafik på tværs af landet? Så har vi gode nyheder til dig hos Umove i Randers!

Jobbet

Du vil blive en del af vores dygtige team, som er ansvarlig for busdriften i Randers. Som Driftsassistent hos Umove vil du sammen med driftslederen være omdrejningspunkt for den daglige drift af vores buskørsel og bidrage til at sikre den daglige busdrift og skabe gode rammer for passagererne. Du vil derfor tilbringe tid sammen med driften og have et tæt samarbejde med driftsleder og driftschef og alle vores buschauffører.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du vil få skabt en god forståelse for diverse områder af driftspaletten i en organisation i en rivende udvikling hos en af landets største busoperatører. Herudover vil der også være mulighed for fleksible rammer, hvortil villighed, proaktivitet og initiativ følger mulighederne for at vokse og udvide ansvarsområder.

Nogle af dine arbejdsopgaver inkluderer uden at være begrænset til at være:

  • Medansvar for det totale driftsoverblik, inkl. bemanding af chauffører og ajourføre vagtplaner
  • Daglig sparring med samt arrangere træning/kurser for vores chauffører
  • Kundeservice (inkl. klager), som primært er via telefon
  • Kontrol af chaufførafregninger, deltage i vagtordning og fraværsopfølgning
  • Månedsafregning, rapportering samt support til Midttrafiks realtidssystem

Din profil og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er udadvendt, struktureret og serviceminded, som ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Derudover skal du også være en holdspiller, da vi i Umove værdsætter at fejre fælles succeser og altid er klar til at hjælpe hinanden for at nå vores fælles mål.

For at lykkedes i denne position – forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

  • En god operationel og administrativ værktøjskasse og erfaring, som du bruger mundtligt og skriftligt
  • Er proaktiv, handlekraftig, selvdreven og fleksibel
  • Har gode kommunikations- og formuleringsevner, er struktureret og har overblik
  • Trives i en dagligdag hvor du har flere bolde i luften og har forskellige opgaver
  • Er erfaren med IT og Microsoft Office-pakken

Velkommen til Umove

Umove er blandt Danmarks største busoperatører og first-mover til at introducere el-drevne busser i store byer på tværs af Danmark. Vi er en organisation i rivende udvikling og vil være de bedste i branchen, hvorfor vi tager en aktiv del i at tilbyde bæredygtige transportløsninger og har en ambitiøs agenda med stort klimafokus. Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et dynamisk team, som består af inspirerende og engagerede kolleger, hvor der er kort fra ide til handling og den afgørende beslutningstagning. Vi lægger vægt på at dele viden og læring på tværs af landet, ligesom der er mulighed for at videreudvikling.

Din ansøgning

Hvis du er interesseret, kan du sende din ansøgning og CV via QuickApply-knappen ”Ansøg” nedenfor. Vi afholder løbende samtaler og tiltrædelse er snarest muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Driftsleder Sissel Strandholdt Bach på tlf. 20 26 12 49.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen ”Ansøg”.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/h1479990/driftsassistent

Stillingen ønskes besat snarest mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Umove A/S er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 1800+ medarbejdere, 700 busser er vi én af landets største operatører. Vi er et ungt, men erfarent selskab.

Umove begyndte med opkøbet af Fjordbus A/S, De Hvide Busser A/S og senere Thykjær A/S. I 2018 kom også De Blaa Busser fra Skive egnen med ombord og har en årlig omsætning på over 1.000 MDKK.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i.

Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.


Ansøg nedenfor