Driftsassistenter til Hovedstadsområdet

Driftsassistenter til Hovedstadsområdet

Søger du et job, hvor du er omdrejningspunkt i den daglige drift? Og vil det være endnu mere attraktivt, hvis det også er hos en af landets største busoperatører, som spiller en aktiv rolle i at forsikre en bedre og mere bæredygtig kollektiv trafik på tværs af landet? Så har vi gode nyheder til dig hos Umove i hovedstadsområdet.

Jobbet

Du vil blive en del af vores dygtige team, som skal være ansvarlige for busdriften på vores nye anlæg i hovedstadsområdet. Som driftsassistent hos Umove vil du sammen med driftslederen være omdrejningspunkt for den daglige drift af vores buskørsel og bidrage til at sikre den daglige busdrift og skabe gode rammer for passagererne. Du vil derfor tilbringe tid sammen med driften og have et tæt samarbejde med driftsleder og driftschef og alle vores buschauffører.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Du vil få skabt en god forståelse for diverse områder af driftspaletten i en organisation i en rivende udvikling hos en af landets største busoperatører. Herudover vil der også være mulighed for fleksible rammer, hvortil villighed, proaktivitet og initiativ følger mulighederne for at vokse og udvide ansvarsområder.

Nogle af dine arbejdsopgaver inkluderer uden at være begrænset til at være:

 • Medansvar for det totale driftsoverblik, inkl. bemanding af chauffører og ajourføre vagtplaner
 • Daglig sparring med samt arrangere træning/kurser for vores chauffører
 • Kundeservice (inkl. klager), som primært er via telefon
 • Kontrol af chaufførafregninger, deltage i vagtordning og fraværsopfølgning
 • Månedsafregning og rapportering
 • Diverse ad hoc-opgaver

Din profil og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er udadvendt, struktureret og serviceminded, som ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Derudover skal du også være en holdspiller, da vi i Umove værdsætter at fejre fælles succeser og altid er klar til at hjælpe hinanden for at nå vores fælles mål.

For at lykkedes i denne position – forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

 • En god operationel og administrativ værktøjskasse og erfaring, som du bruger mundtligt og skriftligt
 • Er proaktiv, handlekraftig, selvdreven og fleksibel
 • Har gode kommunikations- og formuleringsevner, er struktureret og har overblik
 • Trives i en dagligdag hvor du har flere bolde i luften og har forskellige opgaver
 • Er erfaren med IT og Microsoft Office-pakken

Velkommen til Umove

Umove er blandt Danmarks største busoperatører og first-mover til at introducere el-drevne busser i store byer på tværs af Danmark. Vi er en organisation i rivende udvikling og vil være de bedste i branchen, hvorfor vi tager en aktiv del i at tilbyde bæredygtige transportløsninger, og har en ambitiøs agenda med stort klimafokus. Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et dynamisk team, som består af inspirerende og engagerede kolleger, hvor der er kort fra ide til handling og den afgørende beslutningstagning. Vi lægger vægt på at dele viden og læring på tværs af landet, ligesom der er mulighed for at videreudvikling.

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollegaer. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.umove.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef Mads Hultén Degel på mobil 3121 9854.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen ”Ansøg”.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/h1479984/driftsassistenter-til-hovedstadsomraadet

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen "Ansøg" nedenfor.


Umove A/S er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 2000+ medarbejdere, 900+ busser er vi én af landets største operatører. Vi er et relativt ungt og erfarent selskab.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i.

Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.


Ansøg nedenfor