Driftschef til Hovedstadsområdet

Driftschef til Hovedstadsområdet

Er du en holdspiller, selvstændig og proaktiv? Har du erfaring med rollen som driftschef? Og har du et godt overblik og stor gennemslagskraft? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye driftschef til hovedstadsområdet kommer du til at være omdrejningspunktet for den operationelle drift samtidig med, at du bliver ansvarlig for at styre driften. Som driftschef har du en bred personlig kontaktflade, som rummer varierede arbejdsopgaver såsom rådgivning, forhandling, planlægning og opfølgning på anlæggene. Du skal med andre ord have gode kontaktegenskaber og arbejde meget struktureret. Herudover skal du kunne navigere i en omskiftelig hverdag og udvise stor fleksibilitet og god situationsfornemmelse.

Du vil derfor tilbringe tid tæt på driften og have et tæt samarbejde med regionschefen og supportteam.

Du vil i dagligdagen opleve bred kollegial støtte fra interne afdelinger samtidig med, at rollen kræver selvstændighed og erfaring. Du vil få reference til regionschefen for Umove Øst, og dit arbejdssted vil være på et af vores anlæg i hovedstadsområdet.

Dine arbejdsopgaver

 • Samlet ansvar for det totale driftsoverblik og økonomi, herunder statusrapporter og KPI’er mv.
 • Ansvar for, at der kontinuerligt arbejdes på forbedringer og måler på disse, ex. sikkerhed og kvalitet
 • Sikre, at organisationen har de relevante værktøjer til at indfri virksomhedens mål
 • Være mentor for personale. Lede og motivere lokale driftsledere og driftsassistenter, personalemæssig ansvarlig på det lokale anlæg i samarbejde med regionschefen
 • Sikre en stærk sparring til medarbejdere og regionschefen
 • Sammen med regionschef udarbejde målbare målsætninger for de lokale driftsområder og tilknyttede udkørsler
 • Leve op til, samt medvirke til, videreudvikling af værdifulde processer og forretningsgange
 • Samarbejde med fagligt valgte og sikre et motiverende og godt arbejdsmiljø

Din profil

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver og sikrer at resultaterne opnås. Du tilgår ny viden med nysgerrighed og interesse og kan lide at kommunikere. Du planlægger med sikker sans for detaljerne og imødeser det uforudsete. Du kan ofte være i en situation, hvor beslutninger skal træffes hurtigt og det trives du med. Du har en stærk faglig stolthed, et godt humør og en positiv indstilling til dine omgivelser.

 • Du har solid erfaring med driftsledelse på operationelt niveau (gerne fra transportbranchen)
 • Du har de grundlæggende færdigheder inden for motivation og ledelse og gerne overenskomst-kendskab
 • Du er handlekraftig og konsekvent og drevet af at skabe resultater
 • Du er struktureret og analytisk
 • Du er en konstruktiv og positiv leder med tydelige målsætninger og samarbejdsevner
 • Du besidder integritet med holdninger og værdier
 • Du er dygtig til at håndtere interessenter og skabe opbakning
 • Du har gode kommunikations- og formuleringsevner
 • Du har brugererfaring med Office-pakken

Vi tilbyder

Som driftschef tilbydes du et selvstændigt job, hvor du i høj grad får indflydelse og ansvar. Vi har en meget flad organisationsstruktur, der gør, at alle har ”hands-on” roller. Du får højt engagerede kollegaer i et dynamisk team med en hektisk hverdag og omskiftelige miljøer, og hvor vi selvfølgelig vil sørge for at lære dig op og hjælpe dig ind i din nye rolle.

Lønpakke efter kvalifikationer.

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollega. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.umove.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef Mads Hultén Degel på mobil 3121 9854.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen ”Ansøg”.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/h1479954/driftschef-til-hovedstadsomraadet

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen "Ansøg" nedenfor.


Umove A/S er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 2000+ medarbejdere, 900+ busser er vi én af landets største operatører. Vi er et relativt ungt og erfarent selskab.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i.

Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.


Ansøg nedenfor