Erfaren HR-konsulent søges

Erfaren HR-konsulent søges

Umove A/S, Sjælland

Vi søger en erfaren og engageret HR-konsulent til at styrke vores HR-afdeling. Som HR-konsulent bliver du en nøglespiller i håndteringen af forskelligartede HR-opgaver og bidrager til at sikre en professionel og velfungerende HR-funktion i en vækstorienteret virksomhed. Bliver du motiveret af at støtte dine kolleger, og har du styr på de administrative aspekter af HR? Så er det måske dig, vi leder efter til vores HR-team.

Umove A/S er Danmarks største privatejede selskab inden for kollektiv trafik. Målt på antallet af ansatte er vi blandt landets største operatør inden for kollektiv trafik, og vi bliver endnu større, da vi netop har vundet mere kørsel med opstart i 2024.

Til vores HR-team søger vi derfor en skarp HR-konsulent, hvor du skal være med til at sikre en professionel og effektiv håndtering af de daglige HR-opgaver. Din hverdag vil være varieret og krævende, og du skal kunne jonglere med flere opgaver samtidig. Du vil befinde dig i et dynamisk miljø, hvor evnen til hurtigt at tilpasse dig nye situationer er afgørende. Arbejdsopgaverne spænder bredt, og det er derfor essentielt, at du er i stand til at arbejde struktureret og sikre høj kvalitet i dine præstationer.

Du vil samtidig blive ansat i en virksomhed i stor udvikling, som også kalder på, at du kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af gode kommunikationsevner. Du bliver en del af et team med dygtige kolleger.

Opgaverne er mangeartede, og du kan derfor forvente en hverdag med bred berøringsflade i hele virksomheden. Listen med opgaver herunder er ikke udtømmende, men et udkast:

Dine arbejdsopgaver

 • HR-administration og vedligeholdelse af stamdata
 • Jura, vedligeholde af personalepolitikker, procesbeskrivelser og GDPR ansvarlig
 • Klargøring af ansættelseskontrakter, lave tillæg, opdaterer organisation diagrammer
 • Bistå virksomhedens ledere ved rekruttering af nye kolleger, herunder udarbejdelse af jobopslag, gennemlæsning af ansøgninger samt indkalde til samtaler
 • Planlægning af onboarding i samarbejde med virksomhedens ledere
 • Praktikken omkring vores Umove Academy, lederuddannelse m.fl.
 • Personalejuridisk sparringspartner for ledelsen
 • Afvikling af APV og sikre efterfølgende handlingsplaner
 • Generel sparring med ledere og medarbejdere på HR-spørgsmål
 • Administration af vores website

Din profil

 • Har flere års erfaring med HR-administration og gerne i en større organisation
 • Har kendskab til arbejdet med overenskomster samt fortolkning af disse samt lovgivning som funktionærloven, ferie- og barselsloven, ansættelsesbevisloven o. lign.
 • Har gode IT-kompetencer og systemforståelse
 • Er proaktiv i din adfærd i forhold til effektivisering af processer og har en struktureret og systematisk tilgang til arbejdsopgaverne med fokus på kvalitet i detaljerne
 • Er en teamplayer, der kan afspejle sig i vores kerneværdier: Ordentlighed, Handlekraft, Købmandskab, Ejerskab

Din baggrund

Vi søger en kandidat med mindst et par års erfaring som HR-konsulent eller fra en lignende stilling. Du har stærke analytiske evner og en administrativ tilgang til opgaverne. Din arbejdsstil er præget af struktur, overblik og grundighed.

Andre væsentlige kvalifikationer

 • Kendskab til personalejura, og gerne erfaring med ansættelser og overenskomster.
 • Praktisk og administrativ erfaring fra en HR-afdeling.
 • Evne til at bevare overblikket og håndtere flere opgaver samtidig.
 • Serviceminded, fleksibel og positiv indstilling.
 • Loyal og professionel tilgang til arbejdet.
 • Rutineret bruger af MS Office-pakken.

Vi tilbyder

Umove A/S er en vækst virksomhed, og hvor du vil opleve mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nogle af nøgleordene. En spændende og ansvarsfuld stilling, hvor ikke to dage er ens. Du vil få højt engagerede kollegaer i et dynamisk team, hvor vi løfter i flok. Vi har hovedkontor på Sjælland og i Jylland. 

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollegaer. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.umove.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CHRO Yvonne Evers mobil +45 4058 1418 eller pr. mail på ye@umove.dk .

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via QuickApply-knappen ”Ansøg”.

https://www.jobindex.dk/jobannonce/497926/erfaren-hr-konsulent 

Stillingen ønskes besat snarest mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Umove er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 1.700+ medarbejdere, 700 busser er vi én af landets største operatører. Vi er et ungt, men erfarent selskab.

Umove begyndte med opkøbet af Fjordbus A/S, De Hvide Busser A/S og senere Thykjær A/S. I 2018 kom også De Blaa Busser fra Skive egnen med ombord og har en årlig omsætning på over 1.000 MDKK.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i. Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.


Ansøg nedenfor