Carsten Randrup værdsætter det rummelige arbejdsmarked, der er hos Umove

Carsten Randrup værdsætter det rummelige arbejdsmarked, der er hos Umove

Carsten Randrup værdsætter det rummelige arbejdsmarked, som der netop er mulighed for hos Umove.

Carsten blev tilbage i 2021 ramt af en blodprop i hjernen, og havde derfor brug for at få genoptrænet sin balance, samt evnen til at gå igen. Carsten raskmeldes i begyndelsen af 2022 og bliver ansat som chauffør hos Umove, hvor han præsenteres for mange forskellige ruter, som en naturlig del af jobbet.

Dog går det ikke helt, som Carsten ønsker, og han er derfor nødsaget til at tage en samtale med driftslederen, og inddrage ham i at det er svært for ham at tilegne sig ny læring i et  hurtigt tempo. Carsten forbereder sig på, at han skal tage afsked med Umove, men i stedet får han sig en meget positiv overraskelse.

Heldigvis kan alle medarbejdere hos Umove regne med at have virksomhedens støtte, både i hverdagens arbejde, men også når der opstår personlige udfordringer og problemer. Umove tilbyder i stedet Carsten at køre en fast rute og bliver derfor ansat til at køre ruten fra skolestart august 2022.

Carsten beskriver ansættelsen som en enormt stor dag i hans liv, da han fik muligheden for som +60årig at komme tilbage på arbejdsmarkedet.  Vi er glade for, at vi fik muligheden for at beholde Carsten!